HOB Max rantautui Suomeen kovalla tarjouksella

Warner Median odotettu streaming-palvelu HBO Max on rantautunut tänään 26.10. Suomen ja muiden pohjoismaiden (sekä Espanjan) markkinoille. Max tulee korvaamaan aiemman HBO Nordic -palvelun laajentaen palvelun sisältötarjonnan laajemmalle Warnerin valikoimiin.

Markkinoilletulo tapahtuu myös todella kovan tutustumistarjouksen kanssa. 30.11. saakka uudet tilaajat saavat HBO Maxista -50% pysyvän alennuksen kuukausitilauksen hinnasta! Tämä tiputtaa Maxin jo muutenkin kilpailukykyisen 8,99 euron kuukausihinnan ennennäkemättömän edulliseen 4,49 euroon kuukaudessa.

To celebrate the launch, a special month-long promotion has been announced that offers new customers 50% off the monthly price for the lifetime of their subscription

HBO Max tarjoaa todellakin poikkeuksellisesti uusille palvelun tilaaville asiakkaille pysyvän hintaedun palvelun kuukausitilauksesta, jos vain tilaa palvelun sen ensimmäisen kuukauden aikana. Alennus on voimassa niin kauan kuin asiakas pitää HBO Max tilauksensa voimassa. Tarjousehdoissa HBO Maxin nettisivuilla varoitetaan, että mikäli tilausjakso lopetetaan tai keskeytyy esim. viallisen maksutavan takia, menettää alennuksen lopullisesti.

HBO Max tarjous

Alennus on saatavilla useimmista tilauskanavista, mm. HBO Maxin nettisivuilta tai Android-sovelluksen kautta tilaamalla, mutta Apple-käyttäjien kannattaa huomata, että Applen kautta tilaamalla palvelusta joutuu maksamaan normaalihinnan 8,99 eur/kk / 69,99 eur/v.

Sisällön puolesta HBO Max tulee tarjoamaan nimensä mukaisesti HBO:n ja Maxin alkuperäissisällöt, minkä lisäksi se tarjoaa myös laajasti muidenkin Warner Median yhtiöiden sisältöä, kuten DC Universen Batman ja Superman. Ehkä kiinnostavimpana yksityiskohtana Warner Bros. elokuvastudion elokuvat tulevat palveluun 45 päivää teatteriensi-illan jälkeen. Tämä tarkoittaa sitä, että palvelusta löytyy tällä hetkellä jo esimerkiksi menestyselokuva Tenet, ja teattereissa juuri pyörivä Dyyni tulee löytymään sieltä lähitulevaisuudessa. Kuten useimmat tietävätkin, Warner Bros. on todella iso tekijä elokuva-alalla joten kirjastosta löytyy suuri määrä uudempia ja vanhempia menestyselokuvia. Lisäksi palvelusta löytyy myös Cartoon Network sekä Looney Tunes sisältöjä, joten tarjontaa on myös perheen nuoremmille jäsenille.

HBO Maxin tekninen alusta on eri kuin aiemmin HBO Nordicilla. Tämän ansiosta Max ei kärsi vastaavista tarkkuusrajoitteista, vaan sisällöt ovat saatavilla parhaimmillaan jopa 4K/HDR -laatuisina. Kuitenkaan läheskään kaikki ohjelmat eivät ole saatavilla teknisesti parhaimmalla mahdollisella laadulla, vaan niistä on palvelussa tarjolla ”vain” normaalit Full HD -versiot. HBO Maxia on mahdollista katsoa tavanomaiseen tapaan useilla päätelaitteilla; selaimella, Android- ja IOS-laitteilla, älytelevisioilla (Android TV, Apple TV, LG, Samsung), Xboxilla ja Playstationilla. Palvelu tukee useita käyttäjäprofiileita ja lapsille voi tehdä omat ikärajoitetut profiilit joihin voi määritellä minkä ikäisille sallittuja ohjelmia lasten profiileilla voi katsoa.