Iso ruutu halvalla – AOC Q3279VWF

Kukapa meistä ei haluaisi tietokoneensa kaveriksi isoa ja tarkkaa näyttöä?

Itsekin olen sellaisesta haaveillut jo pitkään, mutta budjettirajoitteet ovat estäneet hankinnan, ja hommat on hoidettu vanhahkolla HP:n 23″ FHD-näytöllä. Sitten AOC teki mallin Q3279VWF ja Komplett.fi laittoi sen vielä tarjoukseen.

32″ näyttö 75 Hz MVA-paneelilla, 2560×1440 QHD-resoluutoilla ja hinta 200€, miltä kuulostaa? Suurin piirtein näin voisi tiivistää AOC:n Q3279VWF mallin. Hyvältähän se kuulostaa, ja vielä paremmalta silloin kun hinta tiputetaan vielä 169€ tasolle kuten Komplett teki 13.5.2018 saakka voimassa olevassa tarjouksessaan. Tilaukseen meni, ja nyt odotellaan milloin näyttö saapuu.

Luonnollisestikaan noin halvan näytön ei voi odottaa olevan samaa tasoa kuin 3-5 kertaa kalliimmat kilpailijansa, mutta ainakin joidenkin testien (mm. ExpertReviews, KitGuru) perusteella näytöltä voi odottaa ihan kohtuullista suoriutumista etenkin ns. toimisto- ja tuottavuuskäytössä.

Mielenkiinnolla odotan näytön saapumista, jotta pääsen näkemään miten se toimii omassa käytössäni. Vertailukohtana voin pitää töissä käytössä olevaa (paria) hintaluokkaa kalliimpaa Benq PD3200Q näyttöä joka on varustettu saman kokoisella ja resoluutioisella VA-paneelilla.

Yksi vastaus artikkeliin “Iso ruutu halvalla – AOC Q3279VWF”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.