Nordea tuo Google Pay maksut Suomeen

Nordea on tuonut Nordea Wallet sovelluksensa uusimpaan versioon tuen Google Pay maksuille. Google Pay toimii lähimaksutekniikalla, mutta sillä voi myös maksaa yli 25 euron ostoksia vahvistamalla ostot puhelimen lukituksen avaamalla.

Nordean mukaan Google Payn kautta maksut toimivat luotettavammin kuin Walletin aiemmalla omalla maksamistoiminnallisuudella, jolla on ollut jatkuvasti ongelmia maksutapahtumien luotettavuudessa.Google Pay toimii Android-laitteilla vastaavasti kuin Nordea Walletin iOS-version Apple Pay. Nordean oma sovellus toimii edelleen taustalla korttien hallinnassa, mutta maksusovelluksena toimii nyt Google Pay.

Google Payn minimivaatimuksia puhelimelle ovat Android 5.0 (Lollipop) tai uudempi käyttöjärjestelmä sekä nfc-tuki. Google Pay tukee kaikkia Nordean henkilö- ja yritysasiakkaiden Visa/Mastercard Credit, Debit ja Electron kortteja

Lisätietoja Nordean Google Pay sivulta.

Korttien liittäminen Google Payhin käy Wallet-sovelluksessa ottamalla kortin ”auki” ja klikkaamalla sen alla olevaa Add to G Pay -nappia, jonka jälkeen sovellus pyytää käyttäjätunnusta ja muutos vahvistetaan tunnuslukusovelluksella.