OnePlus 7 unboxing

Artikkeli on julkaistu alun perin Telia Yhteisön Käyttökokemukset – OnePlus 7 -keskusteluketjussa (linkki: http://urlie.eu/OP7-1 ).

Minulla kävi tuuri Telia Yhteisön OnePlus-keskusteluketjun arvonnassa, jossa arpa napsautti meikäläiselle uunituoreen OnePlus 7 -puhelimen. Luuri saapuikin postissa tänään ja päätin tehdä nyt jo ensimmäisen päivän fiilisten pohjalta pienen esittelyn tänne luurista ja sen toimituspakkauksesta.

OnePlus 7 saapuu aiemmin saman valmistajan puhelimia omistaneille tutussa kokoonpanossa. Valko-punaisessa pakkauksessa on itse puhelin, pikalaturi, punainen USB-type-C -kaapeli sekä silikoninen suojakuori puhelimelle. Lisäksi mukana on tervetuloa-lappu, lyhyt käyttöönotto-ohje sekä sim-kelkan avaustyökalu.

unboxing.png
Pakkauksen sisältö

Ainakaan tällä hetkellä OnePlus 7 ei ole Euroopassa saatavilla kuin yhdessä värissä, joka on nimeltään Mirror Gray. Väri on todellakin nimensä veroinen, harmaa lasipinta on erittäin peilaava. Takakuoressa on keskellä myös tuttuun tapaan OnePlussan logo, sekä kamerakomponentin sisältävä kyhmy.

mirrorgray.png
Takakuori ja kamera

OnePlus 7 pitäisi olla ainakin jossain määrin vettä, tai vesiroiskeita, kestävä, ja pintapuolisella tarkastelulla eroa on havaittavissa ainakin sim-kelkan aiempaa paremmasta tiivistyksestä. Kelkan reunusta kiertää nyt aiempaa suurempi tiivistekumi, joka varmasti parantaa kelkan vedenpitävyyttä aiempaan verrattuna. OnePlus ei kuitenkaan lupaa virallista IP-luokitusta puhelimelleen.

simslot.png
Sim-kelkka

Ensimmäinen ilta on mennyt aika pitkälti puhelimen asennuksessa ja softien konffaamisessa toimintaan, mutta yksi asia mikä teki minuun välittömän vaikutuksen on puhelimen näyttöön integroitu sormenjälkilukija. Yhden päivän kokemusten perusteella lukija ei häviä luotettavuudessa tai nopeudessa perinteisille lukijoille oikeastaan ollenkaan. Ja onhan tuo nyt vaan todella hifiä kun puhelimen näyttö skannaa sormenjälken, ainakin meikäläisen sisäinen tekniikkanörtti saa tästä hyvät kiksit

fingerprint.gif
Sormenjälkilukija käytössä

Ensimmäisen illan perusteella olen positiivisella mielellä uuden puhelimeni kanssa. Vaikka ”vanha” OnePlus 6 puhelimeni onkin mielestäni ollut kaikin puolin oikeastaan täydellinen, on uuden mallin muutamat muutokset, kuten pienempi näyttölovi ja uuden tyyppinen sormenjälkilukija kuitenkin erittäin positiivisia muutoksia vanhaan malliin verrattuna.

Tästä on hyvä jatkaa testailua, lisää materiaalia tulee kunhan kokemuksia on kertynyt vähän enemmän!